Skip To Content
Vind de nieuwste operationele updates in onze Nieuwssectie. Om toekomstige updates te ontvangen via sms of e-mail, abonneer je op Terminal Alerts.
Veeg naar rechts voor Terminal navigatie Veeg naar links voor globale navigatie

APM Terminals Maasvlakte II - Floating Garden actie

Door de COVID-19 situatie zitten de bemanningsleden van diepzeeschepen vaak vast aan boord. Sommige bemanningsleden kunnen al bijna een jaar het schip niet verlaten en weten niet wanneer ze aan wal mogen. 

APM Terminals Maasvlakte II wilt de bemanningsleden een hart onder de riem steken en is een Floating Garden actie gestart. Diepzee schepen welke bij onze terminal aanmeren, schenken wij een Floating Garden pakket. Dit is een pakket met planten, potten, zaden en potgrond om op ieder schip een Floating Garden te kunnen maken. Aan dit pakket is een wenskaart toegevoegd. Op deze kaart staan berichten, wensen of een groet van de medewerkers van onze terminal. Hierdoor is het een persoonlijke en hartverwarmende actie geworden.

Er zijn inmiddels al veel Floating Garden pakketten uitgedeeld en zeer enthousiast in ontvangst genomen door de bemanningsleden. Wij hopen dat de situatie voor hen gauw verbetert.