Skip To Content

Wij hebben een terminalupdate gepland vanaf dinsdag 30-04-2024, 19:00 tot 01-05-2024 05:00 CET. Tijdens deze onderhoudsperiode zijn functies zoals Track & Trace, Vaarschema’s en beschikbaarheid van vrachtwagenafspraken niet beschikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Om toekomstige updates te ontvangen via sms of e-mail, abonneer je op Terminal Alerts.

Veeg naar rechts voor Terminal navigatie Veeg naar links voor globale navigatie

Bandenspanning meten op terminal

Voor ons allemaal is het belangrijk dat vrachtwagens met de juiste bandenspanning de weg op gaan. Incidenten met grote veiligheidsrisico’s zijn anders het gevolg. Als APM Terminals Maasvlakte II dragen wij graag ons steentje bij aan een veilige omgeving. Daarom is er een mogelijkheid om gratis en snel de bandenspanning van uw vrachtwagen te controleren. De zogenoemde ‘free tyre check’ bevindt zich wanneer u de terminal verlaat ter hoogte van de security in en zit met sensoren in de grond. Als de vrachtwagen met lage snelheid hier overeen rijdt, toont een smiley of de bandenspanning in orde is. Zo kunt u veilig doorrijden naar uw eindbestemming. De meter is een initiatief geweest van het Havenbedrijf Rotterdam.

tire-pressure

Container Terminal Illustration

Nieuwsbrief abonnement

Schrijf u nu in voor onze Terminal-nieuwsbrief via uw apmterminals.com-account. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en nieuws van onze terminal. Vul uw gegevens in via de onderstaande link. Als u nog geen account heeft, wordt u gevraagd er een aan te maken.

Aanmelden