Skip To Content

Wij hebben een terminalupdate gepland vanaf dinsdag 30-04-2024, 19:00 tot 01-05-2024 05:00 CET. Tijdens deze onderhoudsperiode zijn functies zoals Track & Trace, Vaarschema’s en beschikbaarheid van vrachtwagenafspraken niet beschikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. Om toekomstige updates te ontvangen via sms of e-mail, abonneer je op Terminal Alerts.

Veeg naar rechts voor Terminal navigatie Veeg naar links voor globale navigatie
yard

Yard update

DANK, aan alle partijen die hun steentje bijdragen om de containerverblijftijd omlaag te brengen. 

De aan- en afvoer van containers richting het achterland is nog steeds erg lastig. Desondanks is de stijging in de lijn van de containerverblijftijd voor import containers in de laatste twee weken gestagneerd. 

In de komende periode worden er uitdagingen verwacht rondom het aan- en afvoeren van de gebieden rondom de Rijn. Ook hierbij zijn we weer aangewezen op elkaar, alleen gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat doorstroom op gang blijft en dat wij onze betrouwbare afhandeling kunnen blijven bieden!

 

Container Terminal Illustration

Nieuwsbrief abonnement

Schrijf u nu in voor onze Terminal-nieuwsbrief via uw apmterminals.com-account. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en nieuws van onze terminal. Vul uw gegevens in via de onderstaande link. Als u nog geen account heeft, wordt u gevraagd er een aan te maken.

Aanmelden